Follow by Email

Wristband and More

Hai koranggg!!! Omaigad!! Dah berbulan - bulan hanis tak post kat blog hanis... Korang apa khabar?
Hanis dah habis PMR. So, merdeka!! hehe..


Ok, hanis takde cerita ape2.. Actually, bnyk cerita... BANYAKK sangat... kalau hanis cerita panjang pon korang bukan baca...

Entri kali ni, hanis nak promote barang jap... Ok, hanis nak tanya, sape sini minat Justin Bieber? One Direction? Greyson Chance? Or how bout Kpop??!!  Angkat tangan~

Kalau korang peminat salah satu artis ni, korang ade tak barang dorang? For example, wristband ade nama dorang, Beg gamba dorang? Ada tak? Takde kan? HAA... Kalau takde, mai sini hanis tolong korang... Hanis nak tunjuk barang2 sket... Selain tu, ada barang cody simpson, The Wanted, Big Tim Rush, Taylor Swift...  Semua ni daripada UK..


Bagi peminat Justin Bieber aka Beliebers.. Jum tengok gambar2 ni...

Yang bawah ni, namanye, wristband.. Alaa, yg pakai kat tangan tu... Diperbuat daripada getah..














Yang ni pulak beg, rantai and pen.. ;)

















Sebenarnya, ada BANYAK lagi barang BIEBER.. Kalau nak tengok lagi, korang pergi la kat page ni.. https://www.facebook.com/WristbandsAndMore?ref=hl


Bagi peminat 1D aka Directioners pulak...

Wristband... Yang ni baru sikit.. ADA BANYAK lagiii...  ;)












Yang ni pulak, Hoddie and duvet cover OFFICIAL MERCHANDISE..





For more items and information, go to this link... https://www.facebook.com/WristbandsAndMore?ref=hl


Bagi peminat Greyson Chance aka Greysonators / Enchancers..


Yang ini wristband..





























Bagi peminat KPOP... Dorang ada jual wristband...

























Setakat ni je yg hanis boleh tunjuk gambar... Kalau korang nak order, boleh order kat Page ni...  https://www.facebook.com/WristbandsAndMore?ref=hl



Or Twitter ---> @WristbandsShop

Macam mana nak bayar? Bank in the payment via Maybank or CIMB. Korang boleh guna melalui 'online transfer'... SEMUA INI DARIPADA UK... So, akan mengambil masa selama seminggu atau 2 minggu untuk sampai ke Malaysia.. Korang kena tambah RM6 untuk poslaju kalau korang kat semenanjung Malaysia, RM10 kalau korang kat Sabah / Sarawak..
Untuk maklumat lanjut, boleh tanya kitorang (:

APAA??!! Korang kata dorang ni penipu? Tak boleh dipercayai?? Nak bukti?
Mai sinii tengok gambar ni...


Our Customer (Separuh je kami bg gambar utk bukti)

You can ask her--> @Nis_Lya










                  barang harry potter------------>























Kalau korang taknak beli pon, Like la page kami.. https://www.facebook.com/WristbandsAndMore?ref=hl

And follow twitter kami.. (:   @WristbandsShop
Kadang - kadang kami ada buat contest.. Hadiahnya menarik tau!!!


I Got More Swag Than You

No comments:

Post a Comment