Follow by Email

Izzati Zaini

Hey guys. How are you? I'm fine. (:

Hari ini, hanis nak ceritakan pasal seseorang ni! So Listen!

Ade la sorang akak ni, cumill!!!

Nak tengok tak gambar die? Jom scroll ke bawah.







Haaa.... ni la akak comel ni. Name die

, Izzati Zaini. Cantik kan? Apee?? Tak cantik? Get out from my blog!
Kak izzati ni minat Greyson Chance and One Direction! Hanis suke cakap dengan akak ni! Die baik sangat! Nak tengok gambar lain tak? Go down down down.










Kak izzati ni very lucky tau! Die jumpa greyson chance!!
OK, totally I'm just kidding!

Haha. Sape yang mata terbeliak tu, sepetkan balik. Hihi...
Cantikkan die edit? Nampak real! Biase laa.. G
une Photoshop kan... (:

















Ni lagi satu! Ni pon die edit jugak!
Die minat Niall Horan! Kak izzati!!! edit a picture me and justin.... haha.. x)

















Her smile makes me feel..... nothing...

Haha... Just kidding...

U smile I smile...















Kadang2 jeles jugak tengok akak ni edit!!!
Haha...

First tengok gambar ni, Hanis ingat rumput tu crop tau. Sebenarnye die memang baring atas rumput. .__.

Btw, nicee... "always smile" (:




Ok, itu je gambar yg hanis nak share dengan korang. Tak boleh lebih2, nanti kalau kak izzati mengamuk, bergegar dunia ni! Haha...

Kalau korang nak berkenalan dengan die, tekan link ni--> Izzati Zaini

Hanis harap tak ade haters dalam blog ni!
Kalau ade salah type, sorry yee... (:

owhh btw, hanis buat entry pasal kak izzati ni sebab....

nak kembangkan lagi hidung die... haha... eceh cehh...
No laa... I adore her... <3

Ok, stop stop stop.... full stopp! Hihi... sampai sini je... bye2.

Cer komen siket pasal akak "hot" kite ni! ~tangan di dada mata ke atas~
Sape yg ade blog, boleh la komen. Kalau yg tak ade tu, korang boleh like je..

So, peace. bye.
#SWAGG






I Got More Swag Than You

3 comments:

  1. its awesome bile jmpe kwn yg share minat sme dgn kite kn :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete