Follow by Email

Kumpulan Boboi cakap nama twitter saya

Hey guys. How are you? I'm fine.

Ok, hari ini, hanis genbira and kembang sangat! Haha. Nak tau sebab ape?

Korang tengok tak cerita Super Spontan hari jumaat?? Ade kat channel 132 astro warna.
Kalau korang tengok, kan afdlin dan harun ade bace tweet kan? Harun Salim Bachik sebut name twitter hanis!!! Die sebut @Nis_Lya !!!

Terkejut hanis tau! Hanis tweet camni ---> Saye suka kumpulan Beruang Comel... (:
Hihihi... Hidung hanis dah kembang ni. haha... Hanis nak tengok ulangan lain kali la nanti...... tak berapa dengar bile harun cakap. Sebab time tu, hanis jerit sikit.. (:

So, minggu depan, hanis nak tweet kat twitter dorang lagi laa... hihi.
Nak spam dorang.
So, sampai sini je cerite hanis. Kalau lebih2 kang, korang mesti kate "tu pon nak kecoh".
kan kan kan??



Kalau korang nak tengok. skip kan saat ke 0:20

K bye2... #SwaggieJaggie




Pemulas bagi rancangan Super Spontan



















I Got More Swag Than You

No comments:

Post a Comment