Follow by Email

Beats, by dr. dre.

Hey guys. How are you? I'm fine.

Hari ini, Hanis gmbira sangat! Nak tahu kenapa? Hanis beli 'beats by dr. dre'!!!
Ape? Tak tahu apa itu beats? Kalau nak tahu macam mane rupe beats tu, jom kita same-same scroll ke bawah!






Haa... Ini la namenye beats! Hanis memang teringin sangat nak beats tau! Yang penting, mesti color purple! Hanis memang gilakan purple ni! Hihihi....
But, beats ni tak ORI pon! Harge RM30 je... haha. Kalau yang ori hargenye, RM1180..!!! Mahal wooo!!!! Takpe-takpe. Asalkan hanis dapat beats! Tak kesah pon ori ke tak.  ^-^






Ek eh... 'Beebear' pon nak try beats hanis jugak la! hihi...  Die dengar lagu 'Party Rock Anthem' by LMFAO!! Eh, minat jugak bear ni dengan lagu tu!





So, sampai sini je la hanis nak story-mory ngan korang tentang beats hanis yang baru ni! Cer korang komen tentang beats hanis ni..  (:    Hope korang tak marah pasal entry ni, ok?  ^_^
So, I wanna say, good bye! See you next time!



Btw, sesiapa yang minat One Direction, korang boleh la join new group ni! Someday, hanis
akan buat contest! (:  Invite your friends too! --->  We're Directioners





Next Post : Everything Is Purple!





I Got More Swag Than You

3 comments:

  1. beats tu beli kat mana...???
    Nak juga... RM 30.. boleh sangat lah tu...

    ReplyDelete
  2. Salam...minat purple ea? sama la kita ^-^, Iera pun minat jugak ^-^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... same la kite.... tp smpay sekarang tak mampu lagi memiliki headphone uh . ade ternmpak kat kdai cine uh . n tau dah la yg tu xori.. dah la warna purple! gile xsuke! geram je..... junior fyza beli replika pon dah 800... gilew...

    ReplyDelete