Follow by Email

For Beliebers Out There

Hey guys ! How are you?

Dah lame hanis tak bukak blog hanis nih. Bukak2 je,... amik kau.. bersarang dah. XD
So, hanis vakum blog hanis... *bling-bling*... tadaa.... bersih jugak... XD

Ok, my news... not much. Waitt... hanis ade berita gembira untuk BELIEBERS !!
ATTENTION !!

Hanis and cousin, zulaikha, nak buat hadiah untuk Justin Bieber! (bukan sempena birthday JB)...Kitorang nak buat camni. Kitorang nak buat T-shirt untuk JB. Kitorang beli baju kosong, pastu nak tulis kat baju tu guna marker pen.. Kitorang akan hantar kat alamat fan mail. Kat new york tuu... hihi....

Hanis juga ada buat buku untuk JB. Buku tu, pasal kitorang laa... hihi...
Jadi, kitorang ade lebih kurang 5 pages lagi untuk BELIEBERS....
I mean, siapa nak ada maklumat korang dalam buku tu, just tell me, ok? Siapa cepat, dia dapat... (:

Berminat? Isikan maklumat korang :

Nama penuh :
Umur :
Tarikh Lahir :
Twitter Username : contoh---> @Nis_Lya (kalau tak ade twitter pon, takpe).
Message to Justin : contoh---> I love u soo much.. please come to malaysia... (panjang2 pon tak ape.)

Itu saje. Oh and, gambar korang bersama CD Justin Bieber.
Kalau korang tak ada CD die pon tak pe. Just send your picture... (boleh edit).

Korang boleh hantar maklumat and gambar di inbox facebook saye.
Boleh add saye DI SINI ...

Sape2 kawan kamu yang BELIEBERS jugak, boleh bagitau dorang pasal ni.. (:

So, harap2 kitorang boleh hantarkan dengan selamat. And harap2 JB terima ape yang kita hantar kan ini... Aminn... (:

p/s : Jangan salah faham apa yang kitorang buat nii... (:
We're just #MalaysianBeliebers

-Haniswagg-

I Got More Swag Than You

1 comment:

  1. waa , nak2.. tp xde tweet laa pulak.. hadoii =='

    ReplyDelete