Follow by Email

Photogenic Picture Contest!!!


Hey guys... Nampak x ade banner kat atas ni... yup... Yang Photogenic Picture Contest... Hanis ade masok contest!!! Ni first time ni... hikhok.. APE??!! Nak masok jugak?? Pergi ke tuan punye contest ni...----> AZIE
Jangan ramai2 pulak yang join... Bagi hanis menang... muehehe.... lol...


picture:











kay~ fine.. saye tahu gambar ni gedik sangat... So whatt?? Bolehla tarik perhatian juri... lol...
Harap2 saye menang... aminn... :)



Mangsa tag:


I Got More Swag Than You

1 comment:

  1. hye...kalau boleh buat satu entry yang ade semua kandungan macam entry akak punye...so, senang la kalau yg lain2 nak baca n join jugak...lagi satu, pastikan pic adik tu akk dpt ambik untuk letak dalam senarai peserta...update juga fanpage akk untuk tau pemenang ye...

    ReplyDelete