Follow by Email

MALACCA- 23/1/12

Hey guys! How are u?? Dah lama hanis tak cerita kat blog ni... Tadi hanis bukak blog ni pon, dah berhabok dah.... hikhok...

Semalam, hanis and my family pergi Melaka sebab cousin hanis sambut befday...
2 org skaligus... haha... Kalau 2 orang, mestilah kena ade 2 kek, right?? hikhok...
Yepp... ade 2 kek... due-due tu kek choc. indulgence from secret recipe... hikhik...

This some of photo yang hanis amik.









dari kiri, zaqwan, kak izra a.k.a. kak ngah.













#random. but, nampak tak gamba blurr tu?
Yang ni kali kedua hanis amik, gerak jugak makcik tu... =,=















*burkk..* whoops.. terlepas pulak.. hikhik
Habis hanis makan... sedapp bangat sihh.















awak, yee.... awak... bukan sebelah awak... yes u... hanis nak cakap yang gamba sebelah ni comel kan? hikhok...
















Time to go home... huhu... sedih...













bye-bye Malacca...






Dalam perjalanan nak
balek KL, kitorang terserempak pulak dgn SUPERMAN... Bukan sorang, ramai pulak tu.. Ni salah sorang yg hanis sempat amik...
Nak tengok?? perhatikan yg dalam bulatan merah tu... hikhok....











#RANDOM
Hanis amik gamba ni pon sebab boring...
#SwAg






OK, that's all yg hanis nak cerite pasal "Malacca with Love".... jumpe lagi.... bye2...
#SWAG


I Got More Swag Than You

No comments:

Post a Comment